Vi tilbyder kurser i vores løsning til trykkerier samt kurser i Microsoft Dynamics C5.

Vi har konsulenter med stor erfaring i Microsoft Dynamics C5. Kundetilfredshed og den rigtige løsning til din forretning er vores fokus!

Vi tilbyder kurser i vores løsning til trykkerier samt kurser i Microsoft Dynamics C5.

Uniconta

Har du brug for det nye regnskabssystem i skyen til din virksomhed?

Læs mere her

Grundmodulet i C5

Grundpakken indeholder:

  • Finansmodul med op til 300 finanskonti, kontoplan, fordelingskonti, ubegrænset antal kassekladder med selvstændige bilagsserier, 6 valgfrie beholdningskonti pr. kassekladde, fri oprettelse af finansperioder, konsolidering, individuel oprettelse af balanceudskrifter med valgfrit antal kolonner og beregning, valutastyring og finans budget. Finansmodulet kan udvides med Intrastat, Listesystem og Afdelingsregnskab.
  • Debitormodul med salgsfakturering og op til 100 debitorer, kundekartotek, varelinie – eller slutrabat, aldersfordelt saldo pr. kunde, salgsfakturering, faktura med eller uden girokort, fakturering med bogføring direkte på debitor- og finanskonti, varefakturering med opdatering i lagermodul, automatisk udligning, registrering af poster fra kassekladde.
  • Kreditormodul med købsfakturering og op til 100 kreditorer, kreditorkartotek, aldersfordelt saldo, opdatering af varelager, automatisk udligning, angivelse af vare- og slutrabat, bilagsgodkendelse.
  • Lagermodul med op til 300 varenumre, lagerkartotek, flere salgspriser pr. vare, negativt lager, 4 lagermodeller, ubegrænset antal lagerkladder. Lagermodulet kan udvides med Styklister, Rabatkartotek og Afgiftskartotek.

Prisen for en C5 grundpakke er pr. 1/1-2013 kr. 2.650,-
Programmet leveres på CD-ROM, der ligeledes indeholder en brugervenlig manual “kom nemt i gang”.
Prisen er ekskl. moms og forsendelse.

Derudover kan Microsoft Dynamics C5 udvides med en lang række moduler.

Bestil en C5 løsning

For at vi kan bestille en C5 løsning til dig, skal du acceptere licensbetingelser og udfylde en kontrakt om opdateringsabonnement.  Når disse skemaer er udfyldt og returneret til os, kan vi bestille din C5 grundpakke.
Ønsker du yderligere informationer, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Bestil en C5 brochure