Vi tilbyder kurser i vores løsning til trykkerier samt kurser i Microsoft Dynamics C5.

Vi har konsulenter med stor erfaring i Microsoft Dynamics C5. Kundetilfredshed og den rigtige løsning til din forretning er vores fokus!

Vi tilbyder kurser i vores løsning til trykkerier samt kurser i Microsoft Dynamics C5.

Uniconta

Har du brug for det nye regnskabssystem i skyen til din virksomhed?

Læs mere her

Udvidelser til Microsoft C5

Internet-handel

C5 kan udvides med tre eHandels moduler – eHandel I, II og III
(eOrdremodtagelse, eButik, eForretning).
Med en internetopkobling, en mailadresse og en e-postkasse kan du med C5 få alle fordelene ved internet-handel.

Ordre

Ordremodulet styrer og skaber overblik over tilbud, ordrer, leverancer, restordrer og fakturering. Modulet giver mulighed for massefakturering og styring af pris og rabat pr. ordre, med direkte integration til Debitor, Finans og Lagermoduler. Ordremodulet indeholder ordrekartotek, ordrearkiv, ubegrænset antal ordreklasser og ordregrupper, tilbudsgivning og samlefakturering.

Indkøb

Indkøbsmodulet bruges til at styre og overskue rekvisitioner, leverancer og fakturaopdatering af varekreditorer. Bl.a. rummer modulet restordrestyring pr. lokation, ordrestyrede indkøb, udnyttelser af kreditorers rabatordninger og direkte indkøb til projekt. Indkøbsmodulet indeholder indkøbskartotek, arkiv, bogføring af
købsfakturering i Finans og Kreditor modulerne.

Projekt

Projektmodulet er et effektivt værktøj til styring af henholdsvis omkostninger, indkøb, indtægter og timer/antal på projekter. De stærke statistikværktøjer gør det muligt at se dækningsbidrag/-grad og foretage
vareberegninger på skærmen. Projekt modulet indeholder projektkartotek, massefakturering, ajourføring af projektbeholdning i Finans, direkte driftsføring med angivelser af procentsats og ubegrænset antal projektgrupper.

C5 gør det nemt at udveksle data med eksterne programmer så som Word og Excel. Derved kan du bl.a. nemt lave brevfletning.

Udviklingsværktøjerne giver brugerne mulighed for at foretage tilpasninger overalt i standardprogrammet.
Blandt de stærke generelle faciliteter i Microsoft Dynamics C5 er håndtering af flere regnskaber, transaktionssporing og kontering i flere dimensioner.
Som noget nyt har Microsoft Business Solutions lanceret C5 WebForum , som er en portal for brugere af C5 og en ny måde at formidle information og vejledning om C5 til brugerne. Online miljøet giver samtidig mulighed for løbende dialog, videndeling og udveksling af erfaringer.