Vi tilbyder kurser i vores løsning til trykkerier samt kurser i Microsoft Dynamics C5.

Vi har konsulenter med stor erfaring i Microsoft Dynamics C5. Kundetilfredshed og den rigtige løsning til din forretning er vores fokus!

Vi tilbyder kurser i vores løsning til trykkerier samt kurser i Microsoft Dynamics C5.

Uniconta

Har du brug for det nye regnskabssystem i skyen til din virksomhed?

Læs mere her

WEB-kassekladden

WEB-kassekladden er udviklet til dig, som bruger Microsoft C5 i din revisionsvirksomhed, og til dine klienter som i dag manuelt udfylder en kassekladde, som du efterfølgende indtaster i C5.
WEB-kassekladden er især velegnet til små iværksættervirksomheder, der har brug for en brugervenlig og prisbillig bogføringsløsning. Hermed kan iværksætteren bruge sin tid på det, der er væsentligt for ham, nemlig at opbygge sin virksomhed, mens regnskabsføringen overlades til revisoren.

Hvad gør revisoren?

Du bestiller WEB-kassekladden hos os. Vi leverer et modul til dig fra vores REVISYS C5 revisorløsning, som sætter dig i stand til at logge på hjemmesiden “revisys.dk”. Herefter har du adgang til WEB-kassekladden.
Du er nu i stand til at oprette dine klienter i WEB modulet med klientstamdata, e-mail adresse, kontoplan, beholdningskonti m.v.
WEB-kassekladden informerer dig om, hvilke klienter der har indtastet bogføringsbilag i takt med, at klienterne godkender deres egen indtastning.
Når du er parat til at bogfører klienternes kassekladder, logger du på hjemmesiden og downloader de godkendte kladder.
Dataene importeres i Microsoft C5, og efter kontrol og eventuel fejlrettelse bogføres dataene på sædvanlig vis.
Sammen med systemet følger en grundig brugervejledning efter ”Kom nemt i gang princippet”, hvor både du og klienten kan hente hjælp.

Hvad gør klienten?

Klienten får tildelt klient login, brugernavn og password af sin revisor. Herefter har klienten adgang til at indtaste sine bilag med efterfølgende mulighed for kasse- og bankafstemning. Der er felter til indtastning af Dato, Bilagsnummer, Kontonummer (eventuelt ved opslag i kontoplanen), Bilagstekst, Indbetaling, Udbetaling og Modkonto.
Når indtastningen er afsluttet, godkender klienten sin kladde, som herefter får en markering, der fortæller revisoren, at kassekladden kan downloades til C5.

Hvad koster løsningen?

Vi har fastsat en særlig iværksætterpris på kr. 50,00 pr. måned. Dansk Dataservice fakturerer klienten forud for 12 måneder ad gangen. Vi forventer, at klienten i forvejen råder over en pc med internetadgang og mail postkasse.
Prisen for revisoren er en tilslutningsafgift på kr. 5.000,00 samt et årligt indexreguleret opdateringsabonnement på kr. 2.775,00. Alle priser er excl. moms.

Revisoren har ubegrænset adgang til at oprette egne klienter i WEB-kassekladden.