Vi tilbyder kurser i vores løsning til trykkerier samt kurser i Microsoft Dynamics C5.

Vi har konsulenter med stor erfaring i Microsoft Dynamics C5. Kundetilfredshed og den rigtige løsning til din forretning er vores fokus!

Vi tilbyder kurser i vores løsning til trykkerier samt kurser i Microsoft Dynamics C5.

Uniconta

Har du brug for det nye regnskabssystem i skyen til din virksomhed?

Læs mere her

Den Elektronisk kassekladde

Den Elektroniske Kassekladde er udviklet til dig, som bruger REVISYS C5, og til dine klienter som i dag manuelt udfylder en kassekladde, som du efterfølgende indtaster i REVISYS C5.

Den Elektroniske Kassekladde er udviklet af Dansk Dataservice efter oplæg fra førende danske revisionsfirmaer. Kassekladden benyttes af mange hundrede revisorklienter spredt over hele Danmark.

Hvad gør revisoren?

Du bestiller Den Elektroniske Kassekladde hos os. Vi leverer systemet på en CD ROM, og dit logo og firmanavn har vi naturligvis kopieret ind på kassekladden til orientering for dine klienter.
Du installerer Den Elektroniske Kassekladde på din klients pc og indlæser den kontoplan fra REVISYS C5, som du ønsker, at klienten skal benytte.
Du modtager klientens data på en e-mail som en vedhæftet fil. Herefter indlæses dataene i REVISYS C5, og efter kontrol og eventuel fejlrettelse bogføres dataene på sædvanlig vis.
Sammen med systemet følger en grundig brugervejledning, hvor både du og klienten kan hente hjælp.

Hvad gør klienten?

Klienten indtaster selv sine bilag i Den Elektroniske Kassekladde. Der er felter til indtastning af Dato, Bilagsnummer, Kontonummer (eventuelt ved opslag i kontoplanen), Bilagstekst, Indbetaling, Udbetaling og Modkonto.
Når indtastningen er afsluttet, sender klienten dataene som vedhæftet fil direkte til revisorens mailadresse.

Nyttige hjælpefunktioner

Såfremt du har oprettet beholdningskonti for klienten, opdateres disse automatisk, og klienten har dermed mulighed for at afstemme sin kasse og bank m.v.
Er der tvivl om valg af kontonummer kan dette felt springes over under indtastningen. Ved manglende balance mellem ind- og udbetalinger giver kassekladden advarsel herom. Der er mulighed for at oprette gyldig posteringsperiode (f.eks. et kvartal), så man advares om fejldatering af sine bilag.

Pris og systemkrav

Programmet koster kr. 5.000,00 ekskl. moms. Prisen er inkl. 12 måneders opdateringsabonnement, som herefter koster kr. 2.625,00 pr. år.
Der er fri kopieringsret til revisorens egne klienter.

Der medfølger en Microsoft Access Runtime til systemet, og vi anbefaler, at klientens pc anvender Microsoft XP eller Vista.

Bestil brochure